U bent hier

Sterk in je Werk Loopbaancoaches

Deze community biedt de Sterk in je Werk loopbaancoaches de mogelijkheid elkaar naast face to face ook online te ontmoeten, te netwerken en kennis en ervaring uit te wisselen.

Sterk in je Werk biedt mensen die werken in zorg en welzijn of die hier (weer) willen werken een gratis gesprek met een loopbaanadviseur in onze regio aan.
We bieden de mogelijkheid om samen met onze adviseur ontdekken wat mogelijk is om mee te groeien met het werk, als zij-instromer aan de slag te gaan of de overstap naar een andere baan in zorg en welzijn te maken.Ook is praktische hulp mogelijk, zoals support bij het schrijven van een goede sollicitatiebrief, een beroepentest of verwijzing naar een passende cursus of opleiding.

Het ministerie van VWS heeft een subsidie beschikbaar gesteld om het project ‘Sterk in je werk, zorg voor jezelf’ mogelijk te maken. FNV Zorg & Welzijn ondersteunt het initiatief.

Dit is een community waar je geen lid van bent. Om de inhoud van deze community te zien en/of als je wilt meepraten op inhoud kun je een lidmaatschap aanvragen door hier te klikken.

Notificaties

Als lid van deze community ontvang je standaard notificaties wanneer er nieuwe content wordt geplaatst. De frequentie van notificaties en van welke content je op de hoogte wilt blijven kun je wijzigen onder de community notificatie-instellingen op jouw dashboard.