U bent hier

RAAT: "Samen Sterk Voor Rijn Gouwe!"

Met het Actieprogramma "Samen sterk voor Rijn Gouwe!" bundelen we onze krachten. Een daadkrachtige aanpak en concrete oplossingen voor de korte en langere termijn waar werkgevers en opleidingsinstituten nauw bij betrokken zijn. Wij werken vanuit vertrouwen, energie en in verbondenheid aan deze regionale kans om een duurzame en innovatieve transitie naar voldoende menskracht in zorg en welzijn te realiseren!

Samen zetten we ons voor 5 actielijnen in.
Binnen deze community komen alle actielijnen samen en kan kennis en ervaring worden gedeeld, die van belang is voor alle deelnemers in alle actielijnen.

Dit is een community waar je geen lid van bent. Om de inhoud van deze community te zien en/of als je wilt meepraten op inhoud kun je een lidmaatschap aanvragen door hier te klikken.

Notificaties

Als lid van deze community ontvang je standaard notificaties wanneer er nieuwe content wordt geplaatst. De frequentie van notificaties en van welke content je op de hoogte wilt blijven kun je wijzigen onder de community notificatie-instellingen op jouw dashboard.