U bent hier

Ervaren Begeleider of Verzorgende Flexbureau | Flexibel werken wanneer jij wilt!

dinsdag, juni 30, 2020 - 10:46

Heb jij ervaring in de zorg en ben je op zoek naar een flexibele baan waarin je deze breed kunt toepassen? Ben jij bijvoorbeeld een ZZP'er op zoek naar meer vastigheid in loondienst? Dan komen wij graag met jou in contact!

Waar ga je werken?
Ons flexbureau is verantwoordelijk voor de inzet van flexibel personeel in de regio Noordwijk en Zuid-Holland (onder andere met locaties in Katwijk, Noordwijk, Rijnsburg, Sassenheim, Hillegom en Nieuw Vennep). Op 's Heeren Loo wonen cliënten met een lichte tot ernstige verstandelijke beperking of andere beperkingen. Van jong tot oud. Soms komen gedrag- en psychiatrische problematiek voor.

Samen met jou kijken we welke mogelijkheden binnen de regio het beste aansluiten op jouw reeds opgedane kennis en ervaring in de zorg, jouw ambities en talent. Zo bekijken we ook welk contract en welk aantal uren (vast of flexibel) het beste bij jou passen. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om deel te nemen aan inhoudelijke en sociale bijeenkomsten gedurende het jaar. Ondanks dat je op verschillende locaties werkt, weet jij jouw collega's te vinden als het nodig is en heb jij één vast aanspreekpunt, een actieve, betrokken leidinggevende, bij wie je terecht kunt met jouw eventuele vragen.

Hoe ga je helpen?
Werken voor onze flexpool betekent dat geen dag hetzelfde is. Je krijgt de geweldige kans om op diverse locaties jouw ervaring toe te passen in de praktijk en 's Heeren Loo als zorgorganisatie beter te leren kennen. Onze cliënten hebben verschillende begeleiding- en zorgvragen. Als hun begeleider of verzorgende voel je aan wat hun wensen en behoeften zijn en kun je helpen die te vertolken. Jij schakelt gemakkelijk als een cliënt of een situatie daar om vraagt. Je blijft begripvol en coachend, ook als het even moeilijk wordt.

Dit bieden wij:

  • Diverse contractmogelijkheden: wij stemmen met jou af hoeveel uur jij wilt werken!
  • De mogelijkheid om wel of niet te kiezen voor nachtdiensten.
  • Een baan waarin je minder bezig bent met regelzaken op organisatievlak, maar juist op de werkvloer in direct contact bent met de cliënten.
  • Je werkt afwisselend in een voor jou weer nieuwe situatie en ziet daardoor diverse cliënten, begeleidingsstijlen en methodieken.
  • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg in FWG, 25 of 35 gebaseerd op je ervaring en opleiding.
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% van je jaarsalaris.
  • Uitstekende (secundaire) arbeidsvoorwaarden en carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.

Dit ben jij
Wij zoeken op dit moment voor onze flexpool specifiek mensen mét ervaring in de zorg én een afgeronde zorgopleiding, zoals MMZ, SPW op niveau 2, 3 (of een andere zorggerelateerde opleiding). Voldoe jij niet aan deze gestelde functie eis, dan wordt jouw sollicitatie helaas niet meegenomen in de verdere procedure.

Sollicitatie procedure
Heb je vragen? Stuur een app of bel met Margo Beukema-van Velzen, intermediair, via telefoonnummer 06 - 83 11 26 58 / 088 - 0363060. Werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag.

Nieuwsgierig naar onze overige mogelijkheden? Heb jij een zorg gerelateerde opleiding op mbo niveau 2, 3 of 4? En wil je meer informatie over onze vacatures? Je kunt bellen of appen met recruitment: Anne 06 - 30 23 06 49 of Ina 06 - 52 53 81 42.

Ook in deze onzekere tijden van het coronavirus zijn we op zoek naar collega's. Want de zorg gaat altijd door, ook als het moeilijk wordt. En juist nu kunnen we jouw deskundigheid en inzet extra goed gebruiken. Tegelijkertijd houden we rekening met de voorschriften van het RIVM. Daarom houden we onze sollicitatiegesprekken in principe via de telefoon of beeldbellen.

Detailed information

Datum van inzending: 
30 juni 2020
Vacature status: 
Open
Soort vacature: 
Vacature
Werkervaring: 
Medior
Categorie: 
Medisch Maatschappelijk Zorg niv. 3
Opleidingsniveau: 
MBO Niveau 3 - 4
Referentienummer: 
4052
BIG Registratie: 
Nee
Werkvelden: 
Gehandicaptenzorg
Type aanstelling: 
Baan
Reageren voor: 
11 juli 2020
Uur per week: 
12-16
Locatie: 
`s Heeren Loo Regio West
Organisatie:
's Heeren Loo
Postcode:
2202 AC
Plaats:
Noordwijk