U bent hier

Sector kwaliteitsfunctionaris

donderdag, juli 30, 2020 - 10:35

32 uur per week

Star-shl is een stichting die medische diagnostiek levert. De diagnostische centra zijn opgericht door en voor huisartsen om verricht eerstelijnsdiagnostiek mogelijk te maken en zo optimaal mogelijk te organiseren, voor het welzijn van de patiënt. Onze 1.400 medewerkers leveren een uitgebreid palet aan diagnostische diensten voor meer dan 2.500 huisartsen, verloskundigen en zorgprofessionals werkzaam in andere zorginstellingen.
We nemen bloed af en voeren functie- en beeldvormende onderzoeken uit, zoals ECG en longfunctie. Bij huisartspraktijken begeleiden wij patiënten met een chronische ziekte, zoals diabetes of een hoge bloeddruk. Ook heeft Star-shl de grootste trombosedienst van het land. Als samenwerkingspartner van de huisarts organiseren wij daarnaast scholingen, diagnostisch toetsingsoverleg en lezingen. We participeren in wetenschappelijke studies vanuit een groot academisch netwerk. Dit doen we allemaal vanuit onze kernwaarden 'samen', 'hartelijk' en 'toonaangevend'. Deze kernwaarden zitten in het DNA van onze medewerkers.

Wat ga je doen?
In de functie van kwaliteitsfunctionaris ben je vooral gericht op het proces en de structuren rondom het continu verbeteren van de kwaliteit van onze dienstverlening, dit in nauwe samenwerking met medische professionals, afdelingshoofden en medewerkers. Je functie bestaat voor een groot deel uit coördineren, structureren en het bevorderen van het kwaliteitsbewustzijn. Als kwaliteitsfunctionaris heb je een signalerende, adviserende en ondersteunende rol. Je stelt mede KPI's op en doet voorstellen ter verbetering van de kwaliteit. Je ondersteunt de afdelingen bij de afhandelen van klachten, bij de uitvoering van in- en externe audits en bij de opstelling van risico-inventarisaties en
4-O-analyses. Je houdt toezicht op de actualiteit, kwaliteit en kwantiteit van SOP's, en zorgt voor tijdige en duidelijke communicatie op het gebied van kwaliteit. Uiteraard spring je waar mogelijk en / of nodig bij in de uitvoering van taken op kwaliteitsgebied. Kortom: jouw kerntaak is de voorwaarden te scheppen zodat wij de kwaliteit van onze dienstverlening systematisch en aantoonbaar verbeteren.

Jouw profiel
Herken jij jezelf in onderstaand profiel?

Je bent zowel mondeling als schriftelijk buitengewoon communicatief vaardig en evenzeer analytisch. Je werkt graag samen maar bent ook prima in staat zelfstandig te werken. Je hebt een HBO + werk- en denkniveau. Je hebt minimaal affiniteit met naleving van kwaliteitswerk in een laboratorium- of zorgomgeving. Het praktisch vertalen van normen (zoals ISO15189) naar een zinnige praktijk is iets wat jou op het lijf geschreven is. Je aanpak is allesbehalve ambtelijk, eerder ondernemend. Eenvoudig waar mogelijk, gefundeerd waar nodig en digitaal zijn daarbij je uitgangspunten. Je voelt je goed bij de Star-shl kernwaarden Hartelijk, Toonaangevend en Samen.

Wij bieden jou
Je werkt bij een professionele en toonaangevende organisatie, waar we samen werken aan de beste medische diagnostiek. Je maakt onderdeel van een informeel team van medewerkers, die voor elkaar klaar staan. Je kunt bij ons flexibel werken wat werkdagen en uren betreft, ook werk je op verschillende locaties. Wij hebben opleidings- en ontwikkelmogelijkheden zodat jij kunt groeien als professional. Zo hebben we een elektronische leeromgeving met tal van e-learning modules. Naast een prima salaris conform fwg 50, cao ziekenhuizen, krijg je bij ons 8,33% vakantiegeld in mei en 8,33% eindejaarsuitkering in december.

Meer informatie over directe solliciteren?
Heb je geen vragen? Stel je vragen via Erik Roelfsema, sectormanager laboratorium diagnostiek via de mail: e.roelfsema@star-shl.nl. Op https://werkenbij.star-shl.nlvind je meer informatie over onze organisatie. Graag ontvangen wij jouw reactie voor 31 augustus.

Detailed information

Datum van inzending: 
30 juli 2020
Vacature status: 
Open
Soort vacature: 
Vacature
Werkervaring: 
Medior
Categorie: 
Overige functies
Opleidingsniveau: 
HBO
Referentienummer: 
149
BIG Registratie: 
Nee
Werkvelden: 
Eerstelijnszorg
Type aanstelling: 
Baan
Reageren voor: 
31 augustus 2020
Uur per week: 
32-36
Locatie: 
Hoofdlocatie Vlambloem
Organisatie:
Stichting Star-SHL
Postcode:
3068 JE
Plaats:
Rotterdam