U bent hier

Begeleider Flexteam

dinsdag, april 6, 2021 - 16:48

Voor de locatie Mossenest in Noordwijkerhout zoeken we vervanging voor zwangerschapsverlof, daarna is het de bedoeling dat je in het flexteam komt. Je gaat 24 uur aan de slag.

  • Heb je humor en ben je ondernemend?
  • Kun je tegen een stootje?
  • Ben je nuchter en daadkrachtig?
  • Ben je direct maar niet overheersend?
  • Ben je flexibel in tijd en het oppakken van werk dat zich aandient?

Geeft het jou energie om onze cliënten te ondersteunen bij het behalen van hun persoonlijke doelen? Dan is dit je kans om aan de slag te gaan bij het flexteam.

Je zoekt samen met de collega's naar zinvolle activiteiten en geeft daarbij de ruimte aan de cliënt om trots op zichzelf te zijn. De cliënten hebben duidelijkheid, structuur, veiligheid, plezier en vertrouwen nodig, maar ook hulp bij de dagelijkse zorg. Samen creëren wij een veilige en betrouwbare omgeving waarin de bewoners worden ondersteund om het beste uit zichzelf te halen. Om je werk goed te verrichten staat er een hecht team van betrokken collega's voor je klaar om je wegwijs te maken op de locatie en in de zorg m.b.t. de cliënten. Er is volop ruimte voor eigen inbreng, waarbij je het vertrouwen krijgt om mee te werken aan projecten en activiteiten.

Over jou Anderen omschrijven jou als een positief en open persoon. Je gaat proactief te werk, toont lef en beschikt over een gezonde dosis humor. De cliënt staat voor jou centraal, je gaat oplossingsgericht te werk en weet op de juiste manier te anticiperen in verschillende situaties. Mensen voelen zich snel op hun gemak in jouw bijzijn, zowel cliënt, familie als collega's. Verder heb je minimaal een afgeronde mbo niveau 3 of 4 opleiding binnen zorg & welzijn.

Dit krijg je van ons

  • Allerlei trainingen om bij te blijven en fris te blijven in je vak.
  • Faciliteiten om 'goed in je vel' te zitten.
  • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal €1861,- en maximaal €2766,- (FWG 35) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
  • Een contract voor bepaalde tijd, na gebleken geschiktheid onbepaalde tijd.

Echt iets voor jou?
Vertel ons waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit uiterlijk 19 april 2021 via de sollicitatieknop op deze pagina. Het vacaturenummer is 888.
Heb je nog vragen? Bel dan met Rina Karlsson, via telefoonnummer 06 10 93 21 38.

Het coronavirus houdt de wereld in zijn greep. Samen staan we voor een opgave van een enorme omvang. Onze medewerkers doen alles wat ze kunnen om het leven van cliënten zo aangenaam mogelijk te maken in deze onzekere periode. En kunnen daarbij jouw hulp goed gebruiken. We maken graag kennis met jou!

Het recruitmentteam van Philadelphia werkt zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus.

Detailed information

Datum van inzending: 
6 april 2021
Vacature status: 
Open
Soort vacature: 
Vacature
Werkervaring: 
Junior
Categorie: 
Sociaal Pedagogisch werker niv. 4
Opleidingsniveau: 
MBO Niveau 4
Referentienummer: 
888
BIG Registratie: 
Nee
Werkvelden: 
Gehandicaptenzorg
Type aanstelling: 
Baan
Reageren voor: 
19 april 2021
Uur per week: 
In onderling overleg
Locatie: 
Mossenest
Organisatie:
Stichting Philadelphia Zorg
Postcode:
2211 LX
Plaats:
Noordwijkerhout